]
10919 eller Alayn
Al-Ayn For Social Care
Doner
10919 eller Alayn

Qurbani 2022 | Del gleden ved Eid Al Adha med foreldreløse barn i nød.

Qurbani

1 500,00 kr.
Pluss for å dekke gateway-avgifter.
Velg betalingsmetode
Personlig informasjon

Kredittkortinformasjon
Dette er en sikker SSL-kryptert betaling.
Vilkår

Totalt bidrag: 1 500,00 kr.

Qurbani 2022

Mange familier i Irak og Afghanistan sliter mer enn noen gang med å legge mat på bordet, og din Qurbani kan tilby dem det første og siste måltidet som inneholder kjøtt i år.

I Irak ble mer enn 800.000 barn foreldreløse på grunn av krigen, og 80% av disse barna fortsetter å oppleve vold i sitt daglige liv, samtidig som de håndterer krigens traumer, tapet av foreldrene og bekjempelse av sult. I Afghanistan har FN anslått at svimlende «95 % av folk blir sultne». Denne andelen stiger til nesten 100% i husholdninger ledet av kvinner, inkludert landets anslagsvis 2 millioner enker.

Donera

Det er et behov. Vi svarer.

Ved å distribuere din Qurbani der det er mer nødvendig, sørger Al-Ayn for at disse foreldreløse barna og deres familier får et betydelig måltid å nyte på Eid Al-Adha mens de feirer profeten Ibrahims offer (AS).

Bestill din Qurbani hos oss for å hjelpe til med å mate de trengende, foreldreløse og isolerte på to steder som er mest i nød.

Donera
2023 © AL-AYN FOR SOCIAL CARE NORWAY Orgnr: 822 724 272 | All Rights Reserved
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram