]
10919 eller Alayn
Al-Ayn For Social Care
Doner
10919 eller Alayn

Om oss

I 2006 begynte Al-Ayn (Irak) å tilby omsorg og støtte til foreldreløse barn og familiene deres. I dag hjelper Al-Ayn (Irak) over 60 000 foreldreløse barn som lever i fattigdom.
Alayn Social Care Forening Norge samarbeider med Al-Ayn (Irak) for å gi foreldreløse barn verktøyene de trenger for å oppfylle potensialet sitt på hvert stadium av livet. Den unike grasrotstøtten i byer og landsbyer over hele Irak, samt overveldende internasjonal støtte, har gjort Al-Ayn i stand til å fortsette å hjelpe enda flere trengende foreldreløse barn.

Tusenvis venter fortsatt på hjelp

Tragisk nok mister mange barn stadig foreldrene sine hver dag i Irak, og tusenvis venter ennå på hjelp. Hvis du deler vår tro på et verdig og omfattende omsorgssystem for alle foreldreløse barn, ber vi deg hjelpe oss med å forandre unge liv i dag.

Vår visjon

Vår visjon er at alle foreldreløse barn som lever i fattigdom, skal motta omsorgen og støtten de trenger, slik at de får flere valgmuligheter i livet og kan nå potensialet sitt.

Vår oppgave

Vår oppgave er å gi foreldreløse barn flere muligheter og tilby dem omfattende støtte og tjenester. Dette gjør vi ved å: engasjere støttespillerne våre, samarbeide med globale eksperter, utføre undersøkelser, skape bevissthet og samle inn midler, samt tilby nyttige og interaktive lokale tjenester.
2023 © AL-AYN FOR SOCIAL CARE NORWAY Orgnr: 822 724 272 | All Rights Reserved
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram