]
10919 eller Alayn
Al-Ayn For Social Care
Doner
10919 eller Alayn

Bli sponsor for et foreldreløst barn

Over en million foreldreløse barn i Irak lider fortsatt av følgene etter krigen. 
Vanlig sponsing 620 kr
Funksjonshemmede sponsing 750 kr
Faglig sponsing 880 kr
Bli sponsor i dag

Forandrer liv

Vi mener at når du gir barn verktøyene de trenger for å oppnå potensialet sitt, er mulighetene deres endeløse. Den månedlige økonomiske støtten hvert barn mottar, er livsforandrende.

En sjanse til å leve

Foreldreløse barn, akkurat som alle andre barn, fortjener å få en sjanse. En sjanse til å utvikle seg, en sjanse til å oppdage, en sjanse til å tro på de grenseløse mulighetene fremtiden deres kan by på. Hjelp oss med å sponse alle de trengende barna på ventelisten vår!

Omfattende omsorg

Med din støtte kan et foreldreløst barn motta økonomisk nødhjelp (i form av faste månedlige bidrag), som brukes av vergen til å dekke barnets grunnleggende behov. Vårt omfattende omsorgssystem gir da barnet tilgang til helsetjenester, psykisk helsehjelp, undervisning, boligstøtte med mer.

Helsetjenester 

Psykisk helse

Boligstøtte

Økonomisk hjelp

Varer og leker

Utdanningsstøtte

HISTORIE

Møt Baqer

Baqer ble født inn i fattigdom, og faren hadde en hjertesykdom. Moren kunne knapt lese og skrive og hadde hendene fulle med å ta seg av Baqer, to søsken og faren deres. Baqer hadde også blitt diagnostisert med den samme hjertesykdommen som faren hadde. Heldigvis fikk han tilgang til helsetjenester fra tidlig alder. Moren sier at selv om det har vært tøft, er hun stadig like takknemlig for støtten og omsorgen de mottar, og hun har håp for fremtiden.
Harwaa Sahi
Al Ayn (Iraq)

Hvordan det fungerer 

1.

Forpliktelse til sponsing 

Den interesserte personen forplikter seg til å sponse et barn ved å dekke grunnleggende månedlig økonomisk hjelp til barnet.
2.

Registrering 

Når vi mottar søknaden din, matches du med et foreldreløst barn.
3.

Matching av barn og sponsor 

Sponsoren har inngått en forpliktelse, og vi sørger for å innfri den ved å få støtten frem til det matchede barnet hver måned! 
4.

Kontinuerlig støtte 

Hvert barn får tilgang til gratis helsetjenester, psykologisk rehabilitering, utdanningsstøtte, bolig, klær og andre tjenester skreddersydd til deres behov.

Vil du svare på ropet deres om hjelp? 

Bli sponsor for et foreldreløst barn på månedlig basis og gi det verktøyene for å utvikle seg.
Bli sponsor i dag
Kan jeg kontakte barnet direkte eller møte det?
Direkte kontakt er ikke tillatt. Al-Ayn kan imidlertid legge til rette for et møte mellom sponsoren og barnet på barnets lokale Al-Ayn-kontor, såfremt det foreldreløse barnet og vergen godkjenner det.
Hvordan distribueres sponsorhjelpen? 
Mødrene (eller vergene) til de foreldreløse barna besøker sin lokale Al-Ayn (Irak)-avdeling på månedlig basis for å hente ut den økonomiske hjelpen. Utdelingspunktene er designet for å ligne en bank, slik at betalingene kan mottas på en profesjonell måte og personvernet respekteres.

Barna oppfordres til å leke i lekeområdet eller velge en leke fra Al-Ayns lekebutikk under denne prosessen.

Dette er spesielt viktig for Al-Ayn, da vi får muligheten til å observere barnet, og moren kan formidle eventuelle problemer eller forespørsler hun måtte ha.

I tillegg til månedlige bidrag nyter foreldreløse barn godt av tilgang til helsetjenester, utdanningsstøttepsykologisk rehabilitering ved behov samt andre programmer som er skreddersydd til deres behov.
Hvor lang oppsigelsestid?
Vi ber om fire måneders varsel, slik at vi har nok tid til å finne en alternativ sponsor.
Hva er minimumstiden jeg kan sponse et foreldreløst barn i?
Vi ber om minimum ett år for privat sponsing, slik at du kan matches til et spesifikt foreldreløst barn.
2023 © AL-AYN FOR SOCIAL CARE NORWAY Orgnr: 822 724 272 | All Rights Reserved
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram