]
10919 eller Alayn
Al-Ayn For Social Care
Doner
10919 eller Alayn

Håp er en mektig ting.

Bli med oss når vi fornyer vår forpliktelse til foreldreløse barn denne Muharram, gjør tragedie til håp og gjør håp til handling. 
Sponse et barn i Irak

Håp er en mektig ting.

Den har makt til å oppholde et foreldreløst barn gjennom de vanskeligste tider, og tilbyr en hjelpende hånd ut av tragedie.
Det kan inspirere et foreldreløst barn til å gjenskape sin fremtid, frigjøre sitt potensial og for alltid forandre verden rundt dem.
Hos Al-Ayn tror vi at når det enorme potensialet til foreldreløse barn blir anerkjent og mottatt, kan de reise mot en lysere fremtid for seg selv og sine lokalsamfunn.

Denne Muharram

 vi fornyer vårt løfte om alltid å gi verdig omsorg til foreldreløse barn. Vårt løfte er drevet av håpets kraft fra dem som har kommet foran oss - heltene i Muharram, som reiste seg over tragedien for å inspirere menneskeheten.

#ForOrphanedChildren

Sponse et barn i Irak

For 620 kroner i måneden

Din støtte gir et foreldreløst barn akutt økonomisk støtte (i form av regelmessige månedlige godtgjørelser), som brukes av deres verge på barnets essensielle behov.
Vårt omfattende omsorgssystem på bakken gir da barnet tilgang til gratis medisinsk behandling, psykisk helsehjelp, undervisning, bostøtte og mye mer.
Sponse et barn i Irak i dag

Støtt et barn i Afghanistan

For 620 kroner i måneden

Vi fortsetter å bygge bærekraftige, effektive og verdige tjenester for foreldreløse barn i Afghanistan.
Støttespillere kan regelmessig donere til Afghanistan-fondet vårt, slik at vi kan levere økonomisk støtte, mat, helsevesen, bostøtte og andre viktige behov til et foreldreløst barn i Afghanistan som ennå ikke er matchet med en sponsor.
Eventuelt overskudd fra din vanlige donasjon brukes til å sponse andre foreldreløse barn i Afghanistan.

Støtt et barn i Afghanistan i dag

Støtt vårt sponsorfond

Ingen beløp er for lite
Irak, Afghanistan og Ghana


Sponsorfondet vårt gjør det mulig for støttespillere å gi konsistent månedlig støtte eller en engangsdonasjon til foreldreløse barn som ennå ikke har blitt matchet med en privat sponsor.
Når du donerer til sponsorfondet vårt, blir du med i et samfunn som støtter barn i Irak, Afghanistan og Ghana.
Gi en engangsdonasjon eller lag din egen rimelige månedlige donasjon i dag. Hver krone brukes direkte på barna og deres familier og kan bidra til å opprettholde en familie som trenger medisinsk behandling, matstøtte, klær og mer.

Doner til vårt sponsorfond

Bekjempelse av krigens innvirkning i Irak

Over en million foreldreløse barn i Irak lider fortsatt av virkningen fra krig. Vi hører ikke mye om landet deres i nyhetene lenger. Men år med vold, politisk ustabilitet og fattigdom har kostet dem mer enn noe barn burde måtte tåle.
Vi er Al-Ayn. Vi er på bakken i Irak, og støtter for tiden over 80 000 foreldreløse barn over hele landet. Siden 2003 har tusenvis av foreldreløse barn fått trygghet, stabilitet og langsiktig velvære gjennom Al-Ayn sponsingprogram. Mange foreldreløse barn står fortsatt på venteliste for sponsing, og håper å få støtte.
100% av dine donasjoner og sponsorbetalinger når våre foreldreløse barn. Vi trekker ikke administrasjonsgebyrer.

Sponse et barn i Irak i dag

Møt Remas

Åtte år gamle Remas kan beskrive sin avdøde far i detalj. Hun kan fortelle oss om vennene hans og maten han elsket. Hun lytter ofte til hans gamle talenotater, og husker hvert ord, hver intonasjon i stemmen hans. Tapet av en forelder er skremmende for ethvert barn. Å komme seg etter denne typen traumer kan være vanskelig og krever tilgang til riktig støtte.  I Al-Ayn mener vi at psykisk helse betyr noe. Å tilby psykologisk rehabilitering for foreldreløse barn har vært i forkant av vårt oppdrag i årevis. Vi sørger for at barn som Remas har verktøyene de trenger for å behandle sorgen og komme seg etter traumer.  Å utvikle robusthet er en av de mest effektive måtene vi gjør dette på. Det er en glede å se barna vi jobber med vokse og blomstre når de gjenoppbygger sine liv. Akkurat som Remas, holder de foreldreløse barna vi støtter fast på minnene til de de har mistet. Når de deler sine historier, er vårt oppdrag å være der for dem, hvert trinn på veien.
les mer

En livsviktig livslinje for foreldreløse barn i Afghanistan og Ghana

I Al-Ayn mener vi at ingen barn skal bære fattigdom og usikkerhet - alle barn har rett til verdig omsorg, uansett hvor de måtte være. I Afghanistan utfolder det seg en humanitær krise uten sidestykke, med anslagsvis 95% av befolkningen som står overfor matusikkerhet. Foreldreløse barn er fortsatt blant de mest sårbare - fattigdom, vold og forflytning har etterlatt dem i akutt behov for livsviktig humanitær hjelp og essensielle tjenester.
I Ghana står barn overfor et økende ulikhetsgap med omtrent en av fire av befolkningen som lever i fattigdom. Ghanesiske barn er blant de verst rammet av fattigdom og er omtrent 40% mer sannsynlig å være fattige enn ghanesiske voksne, en svimlende 15% økning fra 1990-tallet.
 Al-Ayn har jobbet på bakken i Afghanistan og Ghana for å bygge bærekraftige, effektive og verdige tjenester for foreldreløse barn. Dette inkluderer månedlig økonomisk støtte, mat, helsevesen, bostøtte og andre viktige behov.

En drøm for fremtiden

11 år gamle Zainul-Abudin drømmer om en dag å gå på universitetet. Det er en drøm han har holdt lenge og en som han har jobbet hardt for å oppnå; fra matematikk og fysikk til litteratur og håndverk, er han blant de høyest presterende elevene i sin klasse.
Zainul-Abudin bor sammen med sin mor og to yngre søstre i Kabul. Faren hans ble tragisk drept i 2016, og det har vært vanskelig for hele familien å takle traumene rundt dette ødeleggende tapet.
Familien har også slitt økonomisk siden Zainul-Abudins far gikk bort. Afghanistan er på randen av nesten total utviklingskollaps, og familier som Zainul-Abudins finner det stadig vanskeligere å møte deres grunnleggende mat- og ikke-matbehov.
–De er alltid så stille og ønsker å være hjemme, forteller Zainul-Abudins mor. "De føler seg flau, de har ikke ordentlige klær å ha på seg."
Det er en tragisk realitet at 97% av den afghanske befolkningen anslås å leve under fattigdomsgrensen innen utgangen av 2022. Midt i krisen satte foreldreløse barn som Zainul-Abudin ofte til side studiene sine for å gi mat og grunnleggende nødvendigheter for familiene sine.
Zainul-Abudins mor nekter imidlertid å la dette skje; "Jeg vil heller gi dem bøker, notatbøker og penner over en overflod av mat. Jeg vil at de skal utdannes, jeg vil at de skal ha en fremtid.
Zainul-Abudin mottar nå en viktig økonomisk livslinje gjennom Al-Ayn, og bidrar til å dekke kostnadene ved mat, helsevesen, bostøtte og andre essensielle behov.


Vi vil fortsette å gjøre alt vi kan for å sikre at Zainul-Abudin kan fortsette sine studier og forfølge sine drømmer, uberørt av fattigdom.
les mer
2023 © AL-AYN FOR SOCIAL CARE NORWAY Orgnr: 822 724 272 | All Rights Reserved
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram