]
10919 eller Alayn
Al-Ayn For Social Care
Doner
10919 eller Alayn

I vinter trenger foreldreløse barn din hjelp mer enn noensinne

For foreldreløse barn kan vinteren være vanskelig uten et trygt og varmt hjem for å beskytte dem mot brutale værforhold.
I Irak og Afghanistan bor mange foreldreløse barn og deres familier i utrygge og utilstrekkelige boliger, og sliter med å dekke sine grunnleggende behov. Når det kalde vinterværet setter inn, blir levekårene enda tøffere, og truer dems helse og velvære mer enn noensinne.
Barn fortjener å føle seg trygge og beskyttet. Ingen barn skal måtte tåle de kalde vintertemperaturene uten varme og sikkerhet.
Al-Ayn er på bakken i Irak og Afghanistan, og gir akutt støtte til foreldreløse barn og deres familier mens de stålsetter seg for kalde vintertemperaturer.
Du kan hjelpe dem med å komme seg gjennom kulden ved å gi bostøtte,klær og andre nødvendige gjenstander.
Vi holder foreldreløse barn i Irak og Afghanistan trygge og varme i vinter - vil du bli med oss?

Afghanistan haster appell

En humanitær katastrofe uten sidestykke utspiller seg i Afghanistan, med anslagsvis 95% av befolkningen som står overfor fattigdom. Når vinteren setter inn, vil mange barn i Afghanistan ha liten eller ingen beskyttelse mot de brutale værforholdene. Etter hvert som temperaturen synker, vil foreldreløse barn være blant de mest sårbare - de har et presserende behov for støtte.
I vinter, bli med Al-Ayn som gir foreldreløse barn i Afghanistan med presserende forsyninger for å holde dem varme i vinter. Doner nå for å gi tepper og varme klær, og hjelp oss med å beskytte foreldreløse barn mot kulde. Besøk www.alayn.no
Bli med Al-Ayn når vi gir foreldreløse barn i Afghanistan tepper og varme klær for å holde dem varme i vinter.
Vintersett | 600 kr - Afghanistan

Gi varme til foreldreløse barn i Irak

Alle barn har rett til å bo i tilstrekkelig bolig. Men for mange foreldreløse barn og deres familier som lever i fattigdom i Irak, er vintermånedene en sterk påminnelse om alt de har mistet.
Vintermånedene kan være harde og farlige for foreldreløse barn som bor i usikre boliger, og det kalde været utgjør en reell trussel mot deres helse og velvære.
Som en del av vårt løfte om å gi omfattende omsorg til foreldreløse barn, hjelper Al-Ayn med å reparere hundrevis av hus.
I vinter kan du bidra til å forandre livene til hele familier i Irak ved å donere til kritiske husreparasjoner. Du kan til og med bidra til å gi et foreldreløst barn et helt nytt hjem.
I vinter kan du endelig hjelpe foreldreløse barn til å begynne å bygge lykkelige minner i trygge, varme omgivelser.
Vintersett | 600 kr - Irak
2023 © AL-AYN FOR SOCIAL CARE NORWAY Orgnr: 822 724 272 | All Rights Reserved
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram