]
10919 eller Alayn
Al-Ayn For Social Care
Doner
10919 eller Alayn

Ramadan 2023

Invester for alltid

Gi for å få denne Ramadan

Vår visjon er å se foreldreløse barn ikke bare overleve, men trives.

Enten de trenger det mest banebrytende helsevesenet, en sjanse til å utvikle sine kunnskaper og ferdigheter, eller et trygt sted å ringe hjem, vi vil at alle foreldreløse barn skal ha de mulighetene de trenger for å oppfylle sine drømmer.

Din støtte denne Ramadan kan hjelpe oss med å nå tusenvis av foreldreløse barn og enkemødre i Irak, Afghanistan og Ghana.

Denne Ramadan kan du oppleve de mange velsignelsene ved å gi. Invester for alltid i dag.
Doner

Ramadan Fond

Uanset om det er sundhedspleje, boligstøtte, uddannelsesstøtte eller erhvervsuddannelse, sikrer vi, at den omfattende støtte, som du tilbyder gennem vores Ramadan Fond, er skræddersyet til de forældreløse børn og deres familiers behov.
Doner

Sadaqa

Når du gir en generell donasjon, brukes hvert øre direkte på barna og familiene deres.
Doner

Sadaqa Jariya

Sadaqa jariya er en form for kontinuerlig veldedighet som fortsetter å velsigne liv selv etter at du selv har gått bort. Dette imøtekommer behovene som det haster med i dag, samtidig som det forandrer liv i mange år fremover.
Doner

Khums

Khums beskriver muslimers forpliktelse til å betale én femtedel (20 %) av det årlige overskuddet sitt til det muslimske fellesskapet.
Doner

Zakat al-Fitra

Al-Ayn kan motta zakat-donasjoner som går til foreldreløse barn. Zakat gjøres gjeldende for visse kategorier av rikdom etter at den når et minimumsnivå, som kalles nisab.
Doner

Kaffara & Fidya

Al-Ayn er autorisert til å motta beløp for fidya og kafarra, som nevnt nedenfor. Midlene vil bli brukt på mat til foreldreløse barn og familiene deres, i henhold til lovmessige krav. (Merk: De oppgitte prisene er omtrentlige.)
Doner
Historie

Hussain 11 år gammel

Jeg heter Hussain og er 11 år gammel. Mitt favorittfag er engelsk, jeg får alltid gode karakterer! Når jeg blir stor vil jeg bli øyekirurg. Faren min skulle ha øyeoperasjon, men dessverre døde han fem dager før operasjonsdatoen.

Vi kan ikke forandre Hussains tragiske fortid, men det vi kan gjøre er å støtte Hussain og andre foreldreløse barn til å snu tragedien til håp om en lysere fremtid. Foreldreløse barn som Hussain inspirerer oss alltid med sin motstandskraft og ambisjon. Med de riktige verktøyene og støtten mener vi at mulighetene er ubegrensede.

Samad 9 år gammel

Mitt navn er Samad, jeg er 9 år gammel. Favorittfaget mitt er matte, og jeg elsker å spille fotball. Jeg pleide å jobbe med søsknene mine som teppemaker. Skuldrene og ryggen min var alltid vondt.

På skolen var jeg sliten og sulten og klarte ikke å konsentrere meg i timene. Men nå trenger jeg ikke lenger å jobbe som teppemaker, jeg er ikke sliten når jeg går på skolen lenger.

Dine donasjoner betyr at Samad kan leve sin barndom uten at fattigdomsbyrden tynger hans skuldre.

Yrkesopplæring

Yrkesopplæring gir foreldreløs ungdom og enker med barn en mulighet til å bli selvstendige, til tross for tapet og fattigdommen.
Doner

Helsetjenester

Hjelp oss med å gi alle barn og vergene deres tilgang til gratis helsetjenester, inkludert skanninger, operasjoner ved behov og gratis legemidler.
Doner

Fördern Sie ein Kind in Iraq.

Die Förderung ändert Leben. Mit Al-Ayn können Sie ein Waisenkind auf eine lebensverändernde Reise schickten.
Doner

Sponsorfond

Støtt tusenvis av foreldreløse barn som ennå ikke har blitt matchet med en privat sponsor.
Doner

Boligstøtte

Gør en forskel for et barn her i Ramadanen. Vores boligprojekter sætter fokus på at give forældreløse børn sikre rammer ved enten at reparere deres hjem eller stille et helt nyt til rådighed. Gør en forskel i dag.
Doner

Støtte til utdanning

Gi dem hjelp hele veien gjennom utdanningen og skoletiden.
Doner

Last ned appen vår

Gi inn noen få trykk!

Al-Ayn For Social Care Norway gir omfattende omsorg og støtte til tusenvis av foreldreløse barn i Irak, og gir dem verktøyene og mulighetene de trenger for å overvinne sine omstendigheter og oppnå sitt potensial.

Gjennom denne appen kan du donere med bare noen få trinn for å gi omsorg og støtte til foreldreløse barn i nød, og holde oversikt over donasjonene dine.

2023 © AL-AYN FOR SOCIAL CARE NORWAY Orgnr: 822 724 272 | All Rights Reserved
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram