]
10919 eller Alayn
Al-Ayn For Social Care
Doner
10919 eller Alayn

Chancengleichheit für alle Kinder

Über eine Million verwaiste Kinder im Irak leiden immer noch unter den Folgen des Krieges.

Denne ramadanen,  dyrker vi frøene til ekte forandring

Denne Ramadan, trenger vi din hjelp til å fullføre de 12 Lysende stjerne-sentrene, og betjene tusenvis av foreldreløse barn som venter på de essensielle tjenestene vi vil tilby. Det er ingen bedre tid til å gi Sadaqa jariya enn i denne hellige måneden når belønninger multipliseres.

Vi vet at disse 12 Lysende stjerne-sentrene vil være en ekte game-changer. Vi kan ikke vente med å fortsette å bli inspirert av flere foreldreløse barn og unge når de tar fatt på en lysere fremtid.

Lysende stjernesentre 

Vi tror på å styrke foreldreløse barn. Vi anerkjenner deres enorme potensial. Vi vet at du også gjør det. Det er ikke nok for oss å se de foreldreløse barna matet og skjermet – vi ønsker bærekraftige løsninger. Lysende stjerne-sentrene gir foreldreløse barn en ny sjanse til livet gjennom yrkesopplæring og psykisk helsehjelp.

Khums

Gjør noe spesielt med Khums denne Ramadan, og gjør det til en varig innvirkning på livene til foreldreløse barn i nød. Al-Ayn har fått direkte tillatelse (Ijaza) til å motta khums (begge deler) for å støtte foreldreløse barn. Les den offisielle ljaza (skriftlig tillatelse) fra Al-Sayyid Ali Al-Hussaini Al-Sistani her.

Khums

Bli sponsor

Gjør denne Ramadan-spesiell ved å sponse et foreldreløst barn i nød. Vi tror at når du gir barn verktøyene de trenger for å oppnå sitt potensial, er mulighetene uendelige.

Den månedlige økonomiske støtten som mottas av hvert kvalifiserte barn, er livsendrende. Med minimum 620 kr per måned blir barnets grunnleggende behov ivaretatt, og de bringes over fattigdomsgrensen. Foreldreløse barn, akkurat som alle andre barn, fortjener å få en sjanse. En sjanse til å utvikle seg, en sjanse til å oppdage, en sjanse til å tro på de grenseløse mulighetene fremtiden deres kan by på.
Bli sponsor
VISSTE DU DET?

Siden forrige Ramadan

Sist Ramadan hjalp du oss med å skaffe midler til disse viktige sentrene. Takket være din generøse støtte har vi allerede fullført tre sentre og begynt arbeidet med tolv andre. Vi har sett 426 nyutdannede, alle utstyrt med nye praktiske ferdigheter. Noen av disse nyutdannede har allerede begynt sine egne virksomheter, og vi har delt noen av deres suksesshistorier med deg.

Gi Zakat Al-Fitra

60 kr per person (Med den hensikt å være i stedet for 3 kg ris). Tid: Zakat Al-Fitra kan gis når som helst i Ramadan-måneden, frem til kl. 12.00 på Eids dag (eller Eid Bønn hvis man ber om det).
Zakat Al-Fitra

Gi Fidyah & kafarrah

Fidyah er for å forsinke / ikke faste på grunn av sykdom, og Kafarrah er for bevisst å bryte fasten uten gyldig grunn.
Fidyah & kafarrah

Gi Sadaqa

Alle penger mottatt som Sadaqa distribueres utelukkende som en del av månedlige kvoter gitt til foreldreløse barn. Vi har grundige prosesser på plass for å sikre alle mottakeres kvalifisering, og at de tilfredsstiller de islamske kravene til å være i nød. Mødrene eller foresatte til barna besøker sin lokale filial for å motta disse kvotene.
Sadaqa

Denne ramadanen,
 dyrker vi frøene til ekte forandring

Hjelp oss å gjenoppbygge livene til foreldreløse barn ungdom over hele Irak ved å gi tilgang til psykisk helsevern.
DONER
2023 © AL-AYN FOR SOCIAL CARE NORWAY Orgnr: 822 724 272 | All Rights Reserved
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram