]
10919 eller Alayn
Al-Ayn For Social Care
Doner
10919 eller Alayn

Hikayati - Historien min

Prosjektet ble opprettet av Al-Ayn for å gi foreldreløse barn programmer som kunne bedre velværet og livsmulighetene deres. Du kan imidlertid også donere til andre prosjekter.
Doner

Vårt mål

Målet med dette prosjektet er å gi psykologisk behandling til talløse foreldreløse barn som har gjennomlevd ufattelig vold og etterlatt dem med depresjon, posttraumatisk stress og en fornemmelse av håpløshet. Dette handler ikke bare om å tilby mat og husly.

Vår visjon

Vår visjon er at alle foreldreløse barn fortjener en rettferdig start i livet. Gjennom Hikayati kan vi gi barn de nødvendige verktøyene til å realisere potensialet sitt, slik at de kan bli selvforsørgende, selvstendige individer som gir tilbake til samfunnet.

Hva mottar barnet?

Hikayati er et topp moderne utviklings- og rehabiliteringssenter for barn.

Barnevennlig tema

Designet i samarbeid med psykiatere og barnespesialister. Målet er å skape et miljø som fremmer talent og kreativitet, og fremfor alt gir barna en følelse av å høre til.

Skreddersydde programmer

Gjennom en kombinasjon av utdanning, lek, tilrettelegging, rettledning, terapi og spirituell veiledning. I tillegg får de tilgang til kvalifiserte fagfolk som gir dem råd underveis.

På innsiden

Inne i lokalene får barna tilgang til en rekke spennende fasiliteter. Senteret kommer til å inneholde sovesaler, tegnevegger, «sinneutløpsrom» (for å avreagere), et vitenskapssenter, bibliotek og til og med en kino!

På utsiden

Barna kommer til å få glede av frodige hager, bålområder, en jungelgym og en vannpark.


Vår tilnærming

Å hjelpe foreldreløse barn med å evaluere ferdighetene og kvalitetene sine, vurdere hva de ønsker seg i livet og sette seg mål for å realisere og maksimere potensialet sitt. Vi mener at alle individer har et iboende potensial til å utrette store ting.

Reell støtte

Det primære målet er å utnytte dette potensialet og gjøre individer i stand til å handle med selvtillit og trygghet. Dette begynner med å innprente en dyp fornemmelse av identitet, som langt på vei fremmer egenverdi og bidrar til realiseringen av drømmer og ambisjoner. Det underliggende målet er å utvikle varige relasjoner også utenfor klasserommet.

Eksperthjelp

Vi har hentet inn en rekke kvalifiserte fagfolk med mange års erfaring på utviklingsfeltet for å hjelpe oss med å realisere målene våre. Instruktørene er gjenstand for grundige gjennomganger og fungerer ikke bare som lærere, men også som mentorer.

Donasjonsmålet er nådd

Du kan imidlertid også donere til andre prosjekter.
Doner
GALLERI

Designen

2023 © AL-AYN FOR SOCIAL CARE NORWAY Orgnr: 822 724 272 | All Rights Reserved
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram