]
10919 eller Alayn
Al-Ayn For Social Care
Doner
10919 eller Alayn

Boligstøtte

Et ekte hjem er noe alle barn bør ha for å få en lykkelig og behagelig barndom.
Doner

Trygge husly

Al-Ayn har bygd opp igjen over 495 hjem. Men den store boligkrisen betyr at mange familier venter på passende innkvartering. Nedenfor ser du eksempler på fullførte prosjekter som har gitt trygt husly for familier over hele Irak.

Et sted å bo

Mange familier venter på sitt eget hjem, så jobben er ikke gjort. I tillegg til flere boligkomplekser fortsetter Al-Ayn derfor både å bygge og reparere individuelle hjem.
Story

Møt Noor

Da Noor-ulhuda var 6 år gammel, mistet hun faren sin. Familien hennes levde under vanskelige forhold og slet med å finne et trygt sted å bo. Det nye huset deres er del av boligkomplekset Imam Al-Jawad, som også huser 27 andre familier. Noor-ulhuda ville gjerne uttrykke hvor stor pris hun setter på vennene sine i Al-Ayn. Under det neste besøket sitt til det lokale Al-Ayn-kontoret ga hun teamet et papphus (avbildet) som hun hadde laget selv! 
 Imam Al-Jawad housing complex
Al Ayn (Iraq)

Boligkompleks

Vi mener at tilgang til husly er en grunnleggende menneskerett. Derfor bygges ytterligere boligkomplekser over hele Irak på donerte landområder, mens andre hjem repareres.

Oppussing

Alle har rett på en bolig som dekker behovene deres. For mange foreldreløse barn og familiene deres som bor i fattigdom i Irak, er de utrygge stedene de bor på, en dyster påminnelse om alt de har mistet. . Som del av løftet vårt om å tilby omfattende omsorg til disse barna, og takket være din støtte, fortsetter Al-Ayn å reparere hundrevis av hjem.

Betaling av husleie

Mange familier som støttes gjennom Al-Ayn, leier boligen sin. Ofte er leiekostnadene for høye for familien, og mange sliter hver måned. Grunnet boligkrisen tilbyr Al-Ayn kvalifiserte familier støtte til å betale husleien. I noen tilfeller dekker vi hele beløpet.

Bygging av hus

Al-Ayn (Irak) bygger hus til sponsede familier som ikke har egnet losji. Ingeniøravdelingen av Al-Ayn (Irak) tar seg av design, implementering og oppfølging inntil husene overleveres til familien.

Doner i dag

Når du gir et bidrag til et av sadaqa jariya-prosjektene våre, forandrer du liv og gir barn lysere fremtidsutsikter.
Doner
2023 © AL-AYN FOR SOCIAL CARE NORWAY Orgnr: 822 724 272 | All Rights Reserved
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram