]
10919 eller Alayn
Al-Ayn For Social Care
Doner
10919 eller Alayn

Vi trenger deg

Vi har klart å oppnå det vi har oppnådd takket være dedikasjonen til de frivillige som utgjør en avgjørende del av teamet vårt.
Bli Frivillig

Vi sammen

Uansett hvor du måtte være, søker vi alltid frivillige på tvers av et bredt spekter av områder innenfor veldedighetsorganisasjonen. Enten du har spesialistferdigheter du ønsker å dele, du vil få arbeidserfaring, eller du bare vil være fleksibel med å gi bort tiden din, trenger vi deg.
Se ledige frivilligjobs
Frivillig pengeinnsamlingSadaqa Boks

Gi tilbake

Det gir deg en sjanse til å «gi noe tilbake» – til lokalsamfunnet, en organisasjon eller sak som du bryr deg om, eller det bredere publikum. Vi vet av tilbakemeldinger at dette er en viktig motivasjon for våre medlemmer til å melde seg frivillig.

Teamarbeid

Det utvikler din evne til å jobbe som en del av et team. Frivillig arbeid er sjelden en helt ensom  opplevelse,  og det kan gi deg en sjanse til å se hvordan du bidrar til et team i en annen sammenheng enn ditt vanlige arbeidsmiljø og rolle.

Bli med oss i dag

Vi har klart å oppnå det vi har oppnådd takket være dedikasjonen til de frivillige som utgjør en avgjørende del av teamet vårt.
Bli frivillig medlem 
2023 © AL-AYN FOR SOCIAL CARE NORWAY Orgnr: 822 724 272 | All Rights Reserved
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram