]
10919 eller Alayn
Al-Ayn For Social Care
Doner
10919 eller Alayn

Andre donasjoner

Donasjoner som mottas av Al-Ayn, brukes til å tilby grunnleggende støtte til foreldreløse barn, primært i form av månedlige økonomiske bidrag for å løfte dem ut av fattigdom.

Sadaqa

Når du gir en generell donasjon, brukes hvert øre direkte på barna og familiene deres. 


Doner 

Sadaqa Jariya

Sadaqa jariya er en form for kontinuerlig veldedighet som fortsetter å velsigne liv selv etter at du selv har gått bort. Dette imøtekommer behovene som det haster med i dag, samtidig som det forandrer liv i mange år fremover. 
Doner 

Khums

Khums beskriver muslimers forpliktelse til å betale én femtedel (20 %) av det årlige overskuddet sitt til det muslimske fellesskapet. Doner 

Zakat

Al-Ayn kan motta zakat-donasjoner som går til foreldreløse barn. Zakat gjøres gjeldende for visse kategorier av rikdom etter at den når et minimumsnivå, som kalles nisab.
Doner 

Kaffarah & Fidya

Al-Ayn er autorisert til å motta beløp for fidya og kafarra, som nevnt nedenfor. Midlene vil bli brukt på mat til foreldreløse barn og familiene deres, i henhold til lovmessige krav. (Merk: De oppgitte prisene er omtrentlige.)
Doner 

Offergaver

Al-Ayn Social Care Foundation kan tilrettelegge for klargjøring av udhiyya (qurbani) som distribueres til familiene til foreldreløse barn i Irak. Ta kontakt for mer informasjon. 
Doner 
2023 © AL-AYN FOR SOCIAL CARE NORWAY Orgnr: 822 724 272 | All Rights Reserved
crossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram